Հայկական օղու անվանումը

06.09.2020

Վստահ ենք, վաղուց էիք փնտրում այն բառը, որ կփոխարիներ ռուսական ВОДКА-ին, կլիներ հայեցի և կփոխանցեր այն յուրահատուկ կոլորիտը, որ ստեղծվում է հայկական օղու պատրաստման ընթացքում։

ԹՈՐՈՒԿ․ հայկական օղու երկար սպասված անվանում և օղու նոր մշակույթ: Պատրաստված լինելով կոնյակի արտադրության մեջ շուրջ 2 տասնամյակի փորձ ունեցող կոնյակագործի կողմից` թորուկն իր մեջ կրում է հայկական կոնյակագործության լավագույն ավանդույթներն ու քրաֆթ օղու նորագույն մոտեցումները: Ինչպես վայել է բարձր դասի կոնյակին, «Թորուկ քրաֆթ»-ն անցնում է բազմակի թորում, իսկ շշալցումից հետո «հանգստանում է» 20-25 օր՝ ձեռք բերելով յուրահատուկ համ:

ԱՅԼ ՀՈԴՎԱԾՆԵՐ

ԱՆՀՐԱԺԵՇՏ Է ՀԱՍՏԱՏԵԼ ՁԵՐ ՏԱՐԻՔԸ ՁԵՐ 18 ՏԱՐԵԿԱՆԸ ԼՐԱՑԵ՞Լ Է Խնդրում ենք հաստատել, որ Դուք հասել եք ձեր երկրում ալկոհոլ օգտագործելու օրենքով թույլատրված տարիքին։