Վստահ ենք, վաղուց էիք փնտրում այն բառը, որ կփոխարիներ ռուսական ВОДКА-ին, կլիներ հայեցի և կփոխանցեր այն յուրահատուկ կոլորիտը, որ ստեղծվում է հայկական օղու պատրաստման ընթացքում։
ԹՈՐՈՒԿ․ հայկական օղու երկար սպասված անվանում և օղու նոր մշակույթ: Պատրաստված լինելով կոնյակի արտադրության մեջ շուրջ 2 տասնամյակի փորձ ունեցող կոնյակագործի կողմից` Թորուկն իր մեջ կրում է հայկական կոնյակագործության լավագույն ավանդույթներն ու քրաֆթ օղու նորագույն մոտեցումները: Ինչպես վայել է բարձր դասի կոնյակին, «Թորուկ քրաֆթ»-ն անցնում է բազմակի թորում, իսկ շշալցումից հետո 20-25 օր «հանգստանում է»՝ ձեռք բերելով յուրահատուկ համ: